Дамски тениски с щампа

дамски тениски с щампа


Изглеждайте зашеметяващо, дори ако носите обикновени дрехи, като съчетавате долните части на дрехите си с подходящи горни части. Носете топове, които ще поласкаят фигурата ви и са предназначени за определен повод, така че да се чувствате страхотно.


Прилягането на топа обикновено зависи от използвания материал. Например видовете коприна са със свободна кройка, докато спандексът е със стегната кройка. Подходящо наречена, зоната на торса на тези видове топове има форма на кутия със свободна кройка и изрязан подгъв. Обикновено се изработват от плътна материя, като памук или деним, и подхождат на повечето форми и размери на тялото, но най-добре подхождат на тела с правоъгълна форма и на дребни жени.

Дамски топове

дамски тениски с щампа черни


Някои тениски със свободна горна част имат пристегната талия или подгъв с шнур или ластик, за да придадат на талията ви обемен ефект. Той може също така да ви помогне да прикриете всички издутини или подутини в областта на талията, което го прави идеален за тела с размер плюс и с форма на ябълка. Тъй като е небрежен стил на обличане, можете да го съчетаете с прилепнали панталони, къси панталони и поли, както и със сандали и маратонки.

дамски тениски с щампа черни
дамски тениски с щампа модерни

дамски тениски с щампа модерни


Познат под много имена, топът тип прилет с три четвърти или дълъг ръкав има дълбоки прорези. Има свободна горна част и тясна долна част, затова обикновено е изработен от драперия и прилепва плътно към бедрата и талията ви. Той е идеалното съчетание за дънки и къси панталони.

дамски тениски с щампа памучни


Изрязаните горнища едва покриват коремите ви, затова ги носят предимно младежи. Те могат да бъдат с дълги, къси или без ръкави, както и с различни кройки и деколтета. Можете да съчетаете този топ с различни видове панталони, къси панталони и поли, както и с няколко вида обувки.

дамски тениски с щампа памучни
дамски тениски с щампа онлайн

дамски тениски с щампа онлайн


Наричан още разкроен или с отворени рамене топ, страничната част на ръкавите е изрязана, което разкрива малко кожа и добавя малко блясък. Той може да бъде с къси, три четвърти или дълги ръкави и се предлага в различни кройки и деколтета, включително с яка или без яка. Тези видове топове са идеални за няколко случая, като се съчетават с почти всички видове долни части и обувки.

дамски тениски с щампа креатив


Топовете туника са кръстоска между топ и къса рокля и завършват малко под долната част на тялото. Предназначени са за носене с гамаши или ултракъса рокля с голи крака. Обикновено са свободни и не са прилепнали.

дамски тениски с щампа креатив