Дамски топове

дамски топове


Асиметричният топ се предлага без ръкави, с къс ръкав, с дълъг ръкав и от гладка или щампована материя. Както подсказва името, долният му ръб е с неравни страни и е чудесен за ежедневно, полуприлично, елегантно и официално облекло, в зависимост от вида на плата и дизайна. Тя е идеална за тесни дънки и панталони и за обувки на ток и равни обувки. Хората с правоъгълен силует, силует на пясъчен часовник и крушовидна форма ще изглеждат добре в този топ.


Названието high low се отнася до общата дължина на топа, което означава, че едната страна, предната или задната, е по-дълга от другата. Предлага се с различни ръкави и деколтета и обикновено е със свободна кройка. Този тип топове са идеални за прилепнали долнища и се носят най-добре от хора, които искат да прикрият долните части на тялото си.

Дамски тениски

дамски топове къси


Пеплумите са плътно прилепнали топове с прикрепена към тях къса, разкроена от талията пола, която може да ви помогне да скриете корема си. Тези топове също така подчертават гърдите ви, тъй като обикновено са тесни в горната си част. Най-добре е да се носят с плътно прилепнали долнища, независимо дали като ежедневно, полуприлепнало или официално облекло.

дамски топове къси
дамски топове модерни

дамски топове модерни


Свободните топове с изрязани ръкави и се предлагат с различни видове деколтета, като левият и десният край на долната част продължават до бедрата. Те ви позволяват да се движите свободно и да се чувствате комфортно през горещите или летните дни, докато през студения или зимния сезон можете да ги използвате като втори слой. Въпреки че е подходящ за повечето типове тяло, този топ е идеален за фигури с форма на ябълка и плюс размер.

дамски топове евтини


Топове с ниска талия изглеждат като минипола или минирокля заради събраната долна част. Дължината обикновено завършва на талията, но някои са по-дълги и с дължина на туника, предназначени за носене с долнище.

дамски топове евтини
дамски топове онлайн

дамски топове онлайн


Топовете тип "Halter" имат тесни връзки или ленти, които придържат цялата част на дрехата. Те са без ръкави, което ги прави идеални за разкриване на хубавите ви рамене, особено ако сте с атлетично телосложение. Тези топове се предлагат в няколко дължини и прилепнали по тялото.

дамски топове креатив


Ако не искате да показвате целите си рамене, топът "Флашданс" е идеален избор! Той е с незавършен край на деколтето, така че едната му страна е наклонена, разкривайки едното рамо. Може да има различна кройка и къси или дълги ръкави.

дамски топове креатив