Евтини дамски тениски

евтини дамски тениски


Можете да държите подгъването стегнато или да го приберете свободно, така че тениската ви все пак да остане свободна отгоре. И двата варианта са еднакво очарователни, така че изберете това, което ви се струва подходящо.


Тениските с деколте са класическите тениски за жени, които никога не могат да излязат от мода. Те се предлагат в различни цветове, а кройката им ги прави идеален избор за комбиниране към панталони или поли, както и за напластяване под рокля или сако. Те са широко разпространени и лесно достъпни. Можете да носите дамска тениска с детайл на деколтето при всяко полуофициално или небрежно събитие.

Елегантни дамски тениски

евтини дамски тениски черни


Вземете тениска с графичен принт, за да добавите забавен елемент към визията си. Можете да потърсите щампи и цитати според избора си и да експериментирате с различни съвети за стилизиране. За безгрижна визия в уличен стил носете тениска с графичен принт с дънки и токчета. Добавете чокър за доза мистичност.

евтини дамски тениски черни
евтини дамски тениски модерни

евтини дамски тениски модерни


Изпробването на различни видове яки може да бъде забавно, независимо дали става въпрос за обичайната яка тип "Поло", яка тип "Мандарин" или тениска с яка тип "Питър Пан". Тези тениски могат да бъдат както украсени, така и обикновени и можете да ги стилизирате според различните поводи. Съчетайте я със сладка пола, сако и интересна чанта.

евтини дамски тениски памучни


Изрязаните тениски се предлагат в толкова широка гама от стилове, че е невъзможно да имате само една в гардероба си. Те се съчетават с всичко и могат да се носят за различни поводи. Сложете тази светлорозова изрязана тениска с паднали рамене за по-стилно излъчване.

евтини дамски тениски памучни
евтини дамски тениски онлайн

евтини дамски тениски онлайн


Дамските тениски с високо деколте са друга класика и могат да бъдат закупени на ниски цени от много онлайн магазини. Изпробвайте различни цветове, щампи и материи, за да постигнете желаната визия. Те могат да ви накарат да изглеждате наистина елегантно. Придобийте елегантно-непринудена визия, като носите черна тениска с високо деколте и разкроена долна част. Добавете чанта, с която да носите нещата си от първа необходимост.

евтини дамски тениски креатив


Овърсайз тениските могат лесно да се използват и като рокля. Ако смелостта е вашият стил, изберете тениска с големи размери и се развихрете. Можете да я носите и с чифт скъсани дънки. маратонки, ефектно коланче и обръчи. Носете подходяща чанта, в която да съхранявате най-важните си вещи.

евтини дамски тениски креатив