Топ матрак

Топ матрак

Предлагаме топ матраци с мемори пяна, вариращи по размер и вид. Топерите с мемори пяна ви дават целия лукс и опора на матрака с мемори пяна, без да се налага да купувате скъп матрак. Предлагайки допълнителна опора на крайниците и намалявайки натиска върху гръбнака, нашите топери с мемори пяна също така ограничават натиска върху врата и гърба по време на сън, което позволява по-удобна и поддържаща позиция през цялата нощ.

Ако в топ матрака търсите предимно комфорт, луксозният ватиран топ матрак е идеалният избор. Изберете от топерите за матраци тези с дебел пълнеж и се възползвайте от предимствата на дебело подплатения протектор за матрак - чудесен за спокоен сън.

Независимо дали става въпрос за пълнеж от пух, синтетичен пълнеж или пяна, със сигурност ще намерите топера за матрак, от който се нуждаете.

Топ матрак цени

Топ матракът е важен елемент, който има за цел да промени чувствително степента на твърдост на матрака. Топерите могат да бъдат с дебелина от 2 до 10 сантиметра и се изработват от различни материали. За разлика от подложката за матрак или протектора, топ матраците обикновено не са предназначени да предпазват матрака от течности или други замърсители.

Обичайно се произвеждат в шестте стандартни размера на матрака. Някои топматраци са проектирани така, че просто да се поставят директно върху матрака, докато други имат еластични ленти, за да се гарантира сигурно прилепване.

Топ матрак цени
Топ матрак нани

Топ матрак нани

Най-важният фактор при топ матраците е материалът и има няколко вида, от които да избирате. Топ матраците с мемори пяна работят по абсолютно същия начин като матраците с мемори пяна, просто това е по-тънък слой, който лежи върху съществуващия ви матрак.

Мемори пяната нежно се оформя според тялото ви, като осигурява допълнителен комфорт и опора. Могат лесно да се навиват на руло или подреждат, така че макар да не са толкова луксозни, са много по-гъвкави, а обикновено и по-евтини.

Топ матрак 144/190

Въпреки, че топ матракът може да удължи живота на основния матрак и да направи леко износения матрак малко по-здрав и удобен за известно време, намалявайки натиска от недобре поставените пружини, той в крайна сметка е само топ матрак и комфортът ви зависи от матрака отдолу.

Специалистите препоръчват подмяната на матрака да се извършва поне веднъж на седем години - ако редовно използвате топ матрак, може би ще можете да я отложите за малко, но все пак грижете се за вашия спокоен сън.

Топ матрак 144/190
Твърд топ матрак

Твърд топ матрак

В повечето случаи топерите за матраци си заслужават инвестицията- подобреният комфорт и по-добре защитеният матрак ще ви осигурят спокоен сън за години напред. Ако сте напълно доволни от матрака си, той е по-скоро допълнителен лукс, отколкото съществена покупка, но има някои случаи, в които топерът може да бъде от изключителна полза.

Ако страдате от болки в гърба или ставите, особено от артрит или фибромиалгия, тогава допълнителната опора, осигурена от топер за матрак с мемори пяна, може значително да подобри комфорта ви по време на сън. Здравата структура на мемори пяната, която се оформя според тялото, също така означава, че движенията на партньора ви в общото легло няма да ви влияят толкова много.

Топ матрак промоция

Редовното обръщане на матрака е силно препоръчително, но не винаги е лесно за изпълнение. Ако живеете сами и няма кой да ви помогне, страдате от болки в ставите или просто ви е трудно да вдигнете големия , тежък матрак, за да го обърнете, топерът за матрак е добро решение - обръщането му е много по-лесно, а и почистването му е по-лесно.

Топ матраците са чудесен начин да подобрите удобството на разтегателния диван - въпреки, че има много удобни артикули, които спестяват място, понякога рамките им могат да бъдат наистина неудобни за спане. Топерът добавя допълнителен комфорт и може да бъде прибран в шкафа, когато гостите ви си заминат.

Топ матрак промоция